annabella
ANNABELLA combină maturitatea timpurie și stabilitatea excelentă cu producții extrem de ridicate.
ANNABELLA se află în intervalul de maturitate tranzitoriu adică de la grupa “00” la “000” și prin urmare, poate acoperi o gamă largă de zone de cultivare a soiei.
În ultimii câțiva ani, ANNABELLA a dominat aproape toate testele în întreaga zonă de cultură pentru soia “00” din Austria. Datorită dezvoltării rapide a plantelor și a înălțimii considerabil mai mare, ANNABELLA beneficiază de o acoperire sporită a solului ceea ce conduce la suprimarea eficientă a buruienilor. De luat în considerare faptul, ca și în cazul soiului ATACAMA și soiul ANNABELLA prezintă o oarecare sensibilitate la produsele de tratament pe bază de Metribuzin.
CARACTERISTICI
Creșterea plantei: semideterminată
Maturizare: timpurie
Rezistența la scuturare: foarte bună
Talie: 120-125 cm
Perioada de vegetație: 105-110 zile
Inserția primei păstăi: 12-15 cm
Conținut de ulei: peste 20%
Proteine: 38-40 %
Bobul este gălbui cu hilul de culoare închisă.
MMB: aproximativ 165-190 g.
Norma de semănat/ha: 4 doze/ha (150.000 de semințe/doza).
Densitate de semănat (bg/mp): 60-65
Potențial de producție: 4800–5300 kg/ha.

Sursa: AGES – Institutul Național pentru testarea si omologarea soiurilor de plante din Austria
1 = foarte puțin pronunțat … 9 = foarte puternic pronunțat
Recomandare de semănat, disponibilitate:
Densitatea de semănat: | 60-65 boabe / m² |
Norma de semănat: | 4 doze / ha |
Semințe / Sac (Doza): | 150.000 |
Semințe-Bio: | Disponibil |
Sămânță convențională: | Disponibila |
Tratament standard semințe convenționale: | Nu |