Scroll Top

Arnold en

arnold

Soiul cu cel mai mare conținut de gluten din Europa și chiar din lume.
Este un soi aristat cu înfrățire în primăvară, sub influența orelor de iluminat zilnice( fotoperioadă).
Stabilitate foarte bună a producțiilor în fiecare an.
Adaptat perfect la condițiile pedoclimatice din România.
Recomandat pentru toate zonele de cultură a grâului din România.

CARACTERISTICI
Talia: medie-înaltă (100-120 cm)
Apariția spicului: timpurie
Grupa de maturitate: timpuriu
Densitatea la semănat: 300-350 b.g./m²
Perioada optimă de semănat: 20 septembrie-1 noiembrie

Masa hectolitrică: > 81 kg
Conținut de proteină: > 16%

Sursa: AGES – Institutul Național pentru testarea si omologarea soiurilor de plante din Austria
1 = foarte puțin pronunțat … 9 = foarte puternic pronunțat

Recomandare de semănat, disponibilitate:

Densitatea de semănat:300-350 boabe / m²
Norma de semănat:130-190 kg / ha
Sac de 35 kg:La cerere
Big Bag de 600kg:Disponibil
Semințe-Bio:Disponibil
Sămânță convențională:Disponibila
Tratament standard semințe convenționale:Fungicid
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.