Probstdorfer va sta la dispozitie cu urmatoarele activitati

[warning]

2015

[/warning]

Iunie

03 Iunie – Ziua Tehnologiilor Moderne – Statia de Procesare-Conditionare, Modelu, judetul Calarasi
04 – 07 Iunie – Expo Agriplanta, Fundulea. Eveniment unitar, ce reuneste, pentru al treilea an, două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec, constituind astfel un prilej de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii.

Va asteptam si la Zilele Campului:
09 Iunie – Sivita, judeteul Galati
10 Iunie – Cobadin, judetul Constanta
16 Iunie – Sfantu Gheorghe, jud.Covasna

Mai
26 Mai – Va asteptam la Ziua Campului – Branceni, jud.Teleorman.

[warning]

2014

[/warning]

Iunie

05 – 08 Iunie – Expo Agriplanta, Fundulea. Eveniment unitar, ce reuneste, pentru al doilea an, două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec, constituind astfel un prilej de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii.

Va asteptam si la Zilele Campului:
10 Iunie – Grabat, judeteul Timis
11 Iunie – Branceni, judetul Teleorman
12 Iunie – Statia de Procesare-Conditionare, Modelu, judetul Calarasi
17 Iunie – Zagar, judetul Mures
19 IUNIE – Dulcesti, judetul Neamt

Aprilie
24 – 27 Aprilie – participare la targul International Agraria, in cadrul Expo Transilvania – Cluj.
Aflat la cea de a 20-a ediție, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, promite si in 2014 sa fie un important loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri sia utoritati din domeniula griculturii.

[warning]

2013

[/warning]

Iunie
17 Iunie – Field-Day, Modelu, jud. Calarasi
12 Iunie – Field-Day, Grabat, jud. Timis
06 – 09 Iunie – Expo Agriplanta, Fundulea.  Începand cu acest an, cele două expoziţii de renume din domeniul agricol, AgriPlanta şi RomAgroTec au fost organizate ca un eveniment unitar, prilej de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii.

Aprilie
25 – 28 Aprilie – participare la targul International Agraria, in cadrul Expo Transilvania – Cluj.
Aflat la cea de a 19-a ediție, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, a fost și în 2013 un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.
Fiind o prezență constantă la fiecare ediție a acestui eveniment, compania noastra a participat si de aceasta data, în stadul A – 52 Corp 1 si a fost alaturi de cei interesati, oferind atat suport informational la stand si produse promotionale, in cadrul tombolelor organizate pe parcursul celor 4 zile ale targului din acest an.

Martie
07 Martie – simpozion cu tema: “Danube Soya – Proiect Inregistrat privind cultura de soia in Europa – Oportunitati pentru agricultura romaneasca”, simpozion organizat de compania noastra, in colaborare cu Asociatia Danube Soya, organizatie ce promoveaza cultura de soia nemodificata genetic, in Europa.

[warning]

2012

[/warning]

Decembrie – lansarea noului website Probstdorfer, in interiorul caruia veti gasi informatii utile despre produsele comercializate de compania noastra si despre activitatea pe care o desfasuram, diverse materiale informative de specialitate, menite sa vina in sprijinul dumneavoastra ca agricultori si ca manageri.

Iunie –  organizarea de field-day-uri, loturi demonstrative si discutii in camp, in urmatoarele locatii:
27 iunie – localitatea Zagar, judetul Mures
19 iunie – localitatea Grabat, judetul Timis
14 iunie – localitatea Alexandria, judetul Teleorman
12 iunie – localitatea Modelul, judetul Calarasi (Statia de Procesare-Conditionare Probstdorfer)
7-10 iunie – Expo Agriplanta, Fundulea

Mai
2-6 mai – participare la targul International Agraria, in cadrul Expo Transilvania – Cluj. Compania noastra a fost alaturi de cei interesati, oferind atat suport informational la stand, cat si produse promotionale, in cadrul tombolelor organizate pe parcursul celor 5 zile ale targului.